Megéri az iPhone 8?
Figyelt kérdés
Kezd tönkremenni a telefonom, és az iPhone 8-adon gondolkoztam. 16 éves vagyok, szeretek fotózgatni, nem sok alkalmazásra lenne szükségem, nagyon fontos lenne, tudnom, hogy jó-e az akkumlátora. Ujjonnan venném. Vélemény?2021. ápr. 21. 14:38
1/9 anonim válasza:
Megérné. Annyira nem értek az iPhone-hoz, de szerintem meg. Azért nézz majd kicsit jobban utána
3/9 anonim válasza:
Szerintem 8 plus-sal jobban járnál akkor már
4/9 anonim válasza:
Meg, de alapvetően az SE jobban megéri, hacsak nem extra jó áron jutsz hozzá a 8-hoz.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Mennyi pénzért tudnád beszerezni, és Kb. meddig szeretnéd használni?
6/9 anonim válasza:
80 ezerért rablás, mert belegondolva 4 éves telefon.
Akkor inkább iPhone SE, 120-130 ezer körül ki lehet fogni használtan és mégsem annyira régi darab.
7/9 anonim válasza:
szerintem megeri. de vannak tole ar/ertek aranyosan sokkal jobb telok is
9/9 anonim válasza:
Jó lenne tudni az árat.
Én mondjuk újan nem venném meg, de használtam simán jó telefon még 3-4 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!