Motorola edge+ tapasztalatok?
Szemezgetnek a készülékkel csak nem tudom eldönteni, hogy melyik mellett döntsék ugyanis a másik jelölt az Oneplus 8pro.
A Motorola régebben elég elterjedt volt, de nem nagyon lehet vele találkozni a szolgáltatók kínálatában sem.
A neten utána néztem, és állítólag hosszú támogatottsága van a Motorola telefonoknak meg a Motorola alig nyúl úgymond bele az androidba (stock)
A youtuben nem leltem magyar tesztet, azért érdekelnének saját tapasztalatok.
Szó sincs már Moto-ról, a Lenovo tulajdona.
#2.Miért kérdés?
Talán az egyetlen gyártó a Google mellett akit azért komolyan lehet valamennyire venni szoftveresen téren, mert normálisan optimalizálnak és azért frissíthetnek is.(mondjuk még a Oneplus-t is idevenném)
#3.Átlagos frissítési idő, ha ez szempont inkább vedd a Oneplus-t, én úgy tudom ők tovább frissítenek.
Minden másban hasonló a 2 telefon.
"#2.Miért kérdés?"
Ezért:"Szó sincs már Moto-ról, a Lenovo tulajdona."
Egyszer volt Lenovo telefonom, azóta úgy megutáltam a márkát, hogy hihetetlen.
#5.Okát azért felvázolhatnád.
A szoftveres modellt vitték a Google-tól tovább(jó ideig a Moto a Google tulajdona volt), illetve a gyártást is a Foxconn végzi tudtommal mint a Xiaomi vagy az Apple esetén.
Köszönöm a válaszokat, azt tudtam, hogy pár éve a lenovo megvette.
Azért is keltette fel az érdeklődésemet mert állítólag a leg tisztább Android fút rajta.
A Pixelen és a Moto-n fut csak Stock Android.
Stock szerű fut még a Oneplus-n is.(Oxygen OS)
De jól optimalizál még a Sony is, ezeket érdemes számításba venni.(Samsung ilyen téren nem áll jól sajna, az A52 5G-re is panaszkodnak)
A hihetetlenül fos gány szoftver volt az oka. Annál rosszabb androidot még nem használtam.
Remélhetőleg nincs igazam, és azóta nem ilyenek a lenovo cuccai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!