Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez szerintetek igaz?

Ez szerintetek igaz?

Figyelt kérdés

Bocs ezért a sok betűért, ezt az URL-t másoljátok be és nézzétek meg = ez igaz?... hülyeség szerintem....

[link]

2010. aug. 22. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a muhahaha kategória :)))
2010. aug. 22. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen igaz! Mióta vannak mobilok, felmondtak az összes röntgenológusnak minden kórházban. Már repülőtereken is csak ezt a mobilosat használják.
2010. aug. 22. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Radiológus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 22. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem már volt egy ilyen a mobilomon,csak az olyan volt,hogy a röntgen képet mutatta.

Az enyém olyan volt,hogy kikelett választani,hogy a kézfejet vagy a testet akarod megnézni.Kiválasztotam,hogy a kézfejet mutassa,direkt nem raktam oda és úgy is mutatta.

Átverés!

2010. aug. 22. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem csak a képet bámultad volna akkor látod ezt a mondatot:

Ez egy tréfás alkalmazás

Ez azt jelenti, hogy 3-4 éves gyerekekkel el lehet hitetni, meg veled is. Más nemigen hiszi el hogy igazi.

2010. aug. 22. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!