A fast charge töltők, melyik évben jöttek ki?
Rendeltem Kínából egy ilyen töltőt:
Ma tudtam meg, hogy a telefonnak mágnesesnek kell lennie ahhoz, hogy tölteni tudjuk a telefonunkat vele, viszont a probléma az, hogy nem tudom, hogy a telefonunk a párommal mágneses-e. Nagyon megköszönném, ha valaki tudja.
Huawei p smart 2019
Huawei p 40 lite
Illetve lenne még az a kérdésem, amit a feketével jelölt területre írtam.
Előre is köszönöm :)
"Ma tudtam meg, hogy a telefonnak mágnesesnek kell lennie ahhoz, hogy tölteni tudjuk a telefonunkat vele"
Vezeték nélküli töltésre alkalmasnak kell lennie, ehhez kell benne lennie egy erre alkalmas tekercsnek.
Egyik telefon sem tölthető vezeték nélkül, amiket írtál.
"Illetve lenne még az a kérdésem, amit a feketével jelölt területre írtam."
Vagy én vagyok vak, vagy nem írtál oda semmit. :D
Alapból nincs benne vezetéknélküli töltés fogadására alkalmas tekercs, ezért nem fog a töltő semmit csinálni vele. Opcionálisan megoldás lehet egy külső vevő, amit a tok alá (lehetőleg vékony, és nem fém!) rakni. Ám ezek közel nem olyan hatékonyak, tehát lassúak.
P40 Lite-hoz USB-C-s kell:
P Smart 2019-hez "régi" Micro-USB:
"A fast charge töltők, melyik évben jöttek ki?"
Ennek a kérdésnek így nincs értelme, a "fast charging", azaz gyorstöltés nem egy mai dolog, ami elterjedtebb gyorstöltés technológia mobilokban az a Quick Charge (QC) a Qualcomm-tól, ami immár 8-9 éves, de folyamatosan fejlődik, jellemzően minden olyan gyártó az ő szabványukat használja, amelynek nincs saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!