Honnan tudok letölteni alap firmware rendszert??
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) (SM-T580) szeretnék új rendszert leszedni amit Odinnal telepítenék rá. De nem találok sehol olyan rendszert amit letudnék tölten.(Android 8.1.0)
Esetleg más tanácsot is meghallgatok a témában hogy tudom a jelenlegi rendszert megjavítani mert gyári visszaállítás után is ugyan az a hiba jelenség.
Bekapcsoláskor sokadik ujraindulás után sikerül neki belépni a rendszerbe ( első indítás telepítés után ) itt működik kb 1 percig majd folyamat leállnak a rendszereszközök (play áruház stb ) ezután kifagy és újraindul és újra sokadik indulás után eljutok ahonnan indultam. ( sokszor a Samsung felirat villogása után újraindul. ) Az egész probléma előtt amikor rendesen működött még akkor 1 pillanatra annyit irt ki hogy kritikusan kevés a tárhely. Ezután csináltam meg rajt a gyári beállítást ( hangerő le home meg bekapcsgomb kombóval )
És most itt tartok a probléma fenn áll és ezt tanácsolták hogy rakjak rá új rendszert mert valami az alap rendszerben elszállt!
Minden hasznos tanácsot elfogadok!
Köszönöm!!
Majd szólj légyszíves ha kész, kíváncsi vagyok nem brickelte-e a tabot.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!