Ujjlenyomat-olvasó idővel másnál is egyre nehezebben ismeri fel ujjunkat?
Tapasztalatokra is kíváncsi lennék, illetve ha vki szaxerű tényeket is tudna erről, az is érdekes.
Ilyenkor az van, h lassan megváltozik ujjlenyomatunk? Vagy elhasználódik a leolvasó? (Előbbi esetben megoldást jelentene újra betanítani az olvasót megúj(j:D)ult ujjunkra.)
Eleinte főleg fürdés, mosogatás, takarítás után volt ez, gondoltam, megszívta magát a bőröm. Újabban már alig akar engedelmeskedni az ujjlenyomatomnak. Kb másfél éves a teló (Nokia 6.1), tehát már nem számít újnak, de egész újszerű állapotú, akkor újonnan lett beállítva ez az ujjlenyomatom.
Időnként töröld és vedd fel újra az ujjlenyomatod.
Én a hatásosságán úgy fejlesztettem, hogy a hüvelyk ujjam 3x vettem fel. Azt használom a leggyakrabban, és így vagy egyik, vagy másik mintával egyezteti, mikor hogy sikerül, de korrektül működik.
Ja, akár betaníthatsz fürdés utáni ujjlenyomatot is a meglévő mellé, ha ilyenkor a bőrőd másként viselkedik. Semmi sem tiltja hogy ugyanarról az ujjadról több mintát rögzíts.
Konkrétan nekem csak 2 ujjam van rögzítve. Az egyik hüvelykujjas és mutatóujjas külön a kocsiban való használatra van felvéve, mert ott a tartóban vízszintesen áll a teló.
Leginkább olyan ujjat szoktak beállítani,amit a legkevésbé teszel ki a munka,vagy a hétköznapok során,kosznak,vagy sérülésnek..
A hüvelyk-új és a mutató új a leginkább kitett testrész..
Köszi, ezexerint mutatóujj gyorsan elavul;), mostanában sztem sűrű kézfertőtlenítés miatt is lehet más.
(mármint nem a politika, hanem a felületi struktúra ;D)
Az extra ázottujj-mintarögzítés jó ötlet;)
Nekem semmi baja. Még az olajos ujjamat is felismerte, igaz csak második próbálkozásra.
Állítsd be a lábbujjadat mintának :DDDD
#7:-DDD
Valószeg sikerült megoldani a problémát:)
1. egész nap direkt mellőztem az alkoholos kézfertőtlenítőt (annyira szárít, hogy utóbb néha már egy összetapadt kifliszacskót is képtelen voltam szétnyitni a boltban)
2. nem ruhával, hanem a kijelzőhöz használt mikroszálas törlőkendővel töröltem át, jó alaposan
- és pöcc-röff felismeri a régi minta alapján az ujjamat, tucatnyiszor is elsőre!
Egyébként a két mutatóujjam van beállítva, lehet, beállítanék még mást is, de félő, végül véletlenül is odaér vmely ujjam a tízből, és akaratlanul is be fog kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!