Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó, okos telefont...

Milyen jó, okos telefont tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
ár nem számít csak mondjatok jó kis telókat.:D lehetőleg képpel,és ne mondjátok hogy keressek GOOGLE en mert szeretnék tapasztalatokat is hallani.:)..lehet érintős v nem,mindegy :D és a samsung divával mi van?azt mondják rossz..de...TAPASZTALATOK:D
2010. aug. 21. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Samsung Wave(s8500)

Bada op.rendszer,ez most jelenleg a legújabb a maga nemében is.

2010. aug. 21. 23:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam.:)
2010. aug. 21. 23:09
 3/5 A kérdező kommentje:
de nem tudjátok mennyi lenne ez a telefon?amugy még várom a válaszokat.:D
2010. aug. 21. 23:09
 4/5 anonim válasza:

Nokia n97-et ajánlom. Nem olcsó, de hát ha az ár mindegy...

Érintőképernyős és Qwerty billentyűs egyben. Elég nagy telefon, de nem néz ki ormótlannak. Wifi/GPS/stb., szóval amit egy okostelefonnak tudnia kell, azt tudja. S60v5 operációs rendszer alatt fut, rengeteg remek program és játék van hozzá. Kis letöltögetéssel már tv-t tudsz rajta nézni, használhatod a vakut lámpaként, a telót vízmértékként, kézírás felismerő, millió zenelejátszó stb. De van rá periódusos rendszer és tudományos számológép is. Ha szereted a játékokat, GBA/SNES/GBC/GB/SEGA GENESIS emulátor is fut rajta, nem beszélve a többi játékról.

Csak ajánlani tudom, bár van egy-két hiányossága. A vakut nem lehet normálisan kikapcsolni fényképezésnél és flashet támogató böngésző sincs hozzá (legalább is nem fut Magyaro.-n).

2010. aug. 21. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:

ha teljesen mindegy az ár akkor :

nokia n97 (100-130 ezer közt van)

[link]

sony ericsson vivaz (120 ezer körül)

[link]

samsung omnia 2 (100 ezer körül)

[link]

nekem amúgy samsung monte(40 ezer) van megvagyok vele elégedve :D

[link]

nokia a barátnőmnek van nagyon megvan elégedve vele volt alkalmam kipróbálni jól kezelhető

sony ericcson a munkatársamnak van nagyon fajin kis telefon jól kezelhető

samsung omnia 2 unokatesómnak van megvan vele elégedve személyes tapasztalatot nem tudok mondani nem volt alkalmam kipróbálni (nagyon félti amit megértek no de ennyire)

2010. aug. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!