Túlfeszültséget kapott a telefonom?
Pár napja fordított sorrendben dugtam be a telefonom tölteni, először a telefonba dugtam a töltőt, aztán a konnektorba. Pukkant egyet, a telefon kikapcsolt. Bekapcsoltam, utána töltött rendesen. Viszont töltés közben nagyon forró lesz, és használat közben is eddig nem tapasztalt melegedés figyelhető meg. Valamint gyorsabban is merül, mint eddig.
Vajon egy akksi csere megoldja a problémám? Volt már ilyen valakinek?
“ először a telefonba dugtam a töltőt, aztán a konnektorba.”
Teljesen mindegy milyen sorrendbe teszed tölteni, szerintem csináltam már én is így.
“ Viszont töltés közben nagyon forró lesz”
A telefon vagy a töltő? Ha utóbbi, akkor természetes.
Nézd meg, hogy van-e szoftverfrissítési lehetőséged, ez helyre hozhatja a telefonodat. Ha meg nem tudsz frissíteni, akkor gyári visszaállítások. Ha még mindig fennáll a probléma, akkor akkuhibás a telefonod.
A gyári adapterét használtam, mint ezelőtt is. A telefon forrósodik. Ezelőtt nem éreztem melegnek sem töltés, sem hasznalat közben, de most nagyon melegszik. És vagy kétszer gyorsabban merül.
Teljesen jól működött, mióta pukkant a konnektor bedugáskor, azóta melegszik a teló és merül gyorsan.
Elviszem szervízbe, remélem ki lehet cserélni az akksit.
Köszönöm a válszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!