Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A pasim csal...huawei telefonj...

A pasim csal...huawei telefonja van és nem tudom a kódot?

Figyelt kérdés
Értem szánalmas, stb...nagyon sok pénzemben van a srác és titkolja mi van a telefonon...másikon tindert megtaláltam...szóval van ahol fel tudom töretni, hogy megbizonyosodjak és megnyugodjak, vagy csak dobjam a tó fenekére?
2021. ápr. 19. 02:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elengedtem a telefon kérdést....
2021. ápr. 19. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már csak a 'pasit' kell elengedned és rendben is leszel (de nem feltétlenül rögtön, előtte még jöhet egy depressziós epizód).

De arra azért vigyázz, hogy hogyan "szabadulsz" meg tőle, mert előfordulhat (egyes elmerokkantaknál), hogy nehezen veszik a szakítást és akár agressziót is kiválthat.

Vigyázz magadra és sok sikert a normális férfi megtalálásához!

(Normális alatt olyanra gondolok, aki tényleg szeret és nem csak azért él, hogy lehúzzon/kihasználjon.

Bár az tény, hogy a "normális" is relatív. Aki elmeroggyant, annak az elmeroggyantság a "normális", míg a társadalmi átlagot tekintve az a "normális", aki megfelel a társadalom által lefektetett normáknak, amely persze társadalomtól és kor(szak)tól függő lehet... Szóval egy példa: Hitler normálisnak gondolta magát és körülötte többen is normálisnak vélték Hitlert, miközben ma már a normális jelzőt szinte senki nem alkalmazná rá...)

2021. ápr. 19. 12:15
 13/13 anonim válasza:
100%

Vegyél neki egy új Iphonet. Hátha akkor hűségesebb lesz... :)

Amúgy dobd a francba a csávót, nem érdemel meg.

2021. ápr. 28. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!