Lenne kérdésem iPhone készülékkel kapcsolatban, tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Androidról tervezek váltani iPhone-ra.
Nálam ezek a kérdések merültek fel.
1. A kontaktok a Google fiókkal vannak szinkronizálva, iPhone-on is lehet G fiókhoz kapcsolni?
Ha nem akkor hogyan tudom rámásolni a névjegyzéket?
2. Hallottam, hogy az akksi sokkal rosszabb és kevesebbet bír.
Nektek kibír egy teljes napot az iPhoneotok?
3. Ti mint iPhone felhasználok elégedettek vagytok a készülékkel?
Előző vagyok, icloudra is válaszolok. A fotók galériában autómatikusan icloudra menti, és ha a gépre letöltöd az icloud alkalmazást, megjelennek gépen is illetve van az icloud.com oldal is ahol tudod rendezgetni a mappáidat, tehát amit ott rendezgetsz úgy jelenik meg a telefonodon is. Azonban ha letöltöd a gépre lekicsinyíti és ez bosszantó. A gépes alkalmazással automatikusan szinkronizálódik de ott is kicsinyít. Google drive-ra ha feltöltöd telefonon a képeket és onnan letöltöd gépre akkor ugye nem fogja tudni megnyitni a képeket mert heic formátumra tölti le. De erre is van megoldás, ez az oldal.
Egyszerre öt képet tud átkonvertálni. Ez kicsit időigényes neked kell eldönteni hogy neked jó a kicsinyített kép vagy inkább ezt csinálod.
Videóknál másik oldalt kell használni.
1. Igen, első bekapcsolásnál megkérdezi, hogy szeretnéd-e szinkronizálni az előző telefonodról a dolgokat, és ha igen, van olyan opció, hogy Android. Azt hiszem 3. féltől származó alkalmazás kell hozzá, de lehetséges.
2. Nekem általában nem, de csak mert nagyon sokat használom. Kb. 8-9 óra képernyőidőt bírt újkorában, iPhone XR.
3. Imádom, elégedettebb nem is lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!