Van olyan csúcskészülék ami nem zsebkarcolódik, amire nem kell üvegfóliát és tokot venni mert alapból karcálló és a legúljabb lapkával van felszerelve? (Pl. Ip12, S21)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 01:35
1/5 anonim válasza:
A "karcállóság"-nak a legnagyobb ellensége az apró porszemek. Hiába esel neki késsel karcolni, az nem igen fog meglátszani, a dörzszölt apró por pedig mindenképp.
2/5 anonim válasza:
Nincs ilyen, a porszem (homok) mindent megkarcol, gyémánt bevonat meg azért drága lenne :)
3/5 anonim válasza:
Nincs. a zsebben lévő por még a zafírüveget is képes megkarcolni....
"Scrateches at level 6 and deeper grooves at level 7"
4/5 anonim válasza:
S9-em van, tok van rajta (mert utálom, amikor a telefon sarkai megkopnak) de fólia nincs, és nem karcos a kijelző. Mondjuk próbálok vigyázni rá, nem ejtem le, nem törölgetem szárazon stb.
5/5 anonim válasza:
Nekem is S9em van, semmi fólia vagy tok, többször csempére ejtettem, összes sérülés hogy egyik sarkán lejött a zománc, a kijelzője hibâtlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!