Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen papírokat kell magammal...

Milyen papírokat kell magammal vinnem, ha előfizetéses telefont szeretnék vásárolni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Személyi, lakcimkártya, jövedelemigazolás.
2010. aug. 21. 21:12
 2/11 anonim válasza:
jövedelem igazolás minek? az nem kell én most vettem előfizetéses telot személyit meg lakcim kártyát kértek
2010. aug. 21. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Belföldi magányszemélyek esetén (minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár) a következő dokumentumok szükségesek a szerződéskötéshez:

Személyi igazolvány és lakcímkártya (amennyiben új típusú személyi igazolvánnyal rendelkezel, vagy változás történt a lakcímedben a régi típusú személyi igazolványban szereplőhöz képest), vagy útlevél és lakcímkártya, vagy jogosítvány és lakcímkártya.

3 hónapnál nem régebbi, a személyi igazolványodban (lakcímkártyádon) szereplő állandó vagy érvényes ideiglenes lakcímre szóló:

közüzemi számla (víz, gáz és villanyszámla,)

vagy kábelTV számla,

vagy internet számla,

vagy vezetékes telefonszámla,

vagy bankszámla kivonat.

2010. aug. 21. 21:28
 4/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. itt is leírták de közüzemű számla meg ilyen szarságok nemkellenek
2010. aug. 22. 10:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Előzőnek.

A vodafone-nál kérik ezeket a "szarságokat..."

2010. aug. 22. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Tőlem a Pannonnál kértek jövedelemigazolást. Igaz nem ellenőrizték a valódiságát.
2010. aug. 22. 13:21
 7/11 anonim válasza:
az durva nme tudom minek :D nekem simán adtak tmobilba elmultam 18 aztán kész
2010. aug. 22. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi itt vitatkozunk, mindenkinek igaza van, mert egyiknél ezt kérik, a másiknál azt - eközben a kérdező miért nem "pöttyint" egy szolgáltatót...?
2010. aug. 22. 20:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert még nem döntöttem el, hogy melyik szolgáltatónál szeretnék vásárolni. A T-mobile és a Vodafone is szóba jöhet...
2010. aug. 22. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

OK.

Vodafonnál: 3. válasz.

T-mobilenál: személyi ig. lakcímkártya + mégegy, személyazonosságot igazoló okmány (útlevél, TAJ-kártya, adókártya)

Ennyi

2010. aug. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!