Androidos telefonon hogyan lehet megszüntetni a névjegyek írásvédelmét?
"névjegyek ből, saját telefonon vannak elmentem, a névjegyekkel bármijen művelet végezhető el, kiéve, talgatásokat"
Szerintem ebből a szép gyüjteményből minden kiderül, még a leg§zarabb angol-magyar fordító is helyesebben ír.
Na kérdező találtam valamit:
Másrészt ha annyira életbevágóan zavarnak, akkor root joggal ES file explorer-ben, vagy Zarchiver-ben lehet törölni. Asszem amikor én akartam törölni egy írásvédett fájlt, be kellett menni a telefon privát tárolójában. Szerencsédre nekem rootolt a telefonom, mindjárt küldök be képet, hova kell menned.
Nekem Samsung telefonon van egy olyan mappa, hogy self, ebben keresni kell egy system mappát, és abban TelephonyUI mappát, ahol lesz egy UserNumData mappa, itt vannak a tárolt telefonszámok.
De téged root jog nélkül enged be a self mappába, mert ott még egy vak is eltudja intézni a rendszert. Most néztem, itt még a boot képernyőt is ki lehet cserélni.
Mr.TECH!
Mint korábban említettem az én telefonomon Android 10 van és annak teljesen más a menüje. Így sajnos nem tudom használni az általad írt megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!