Mikor alapították pontosan Sirit?
19:54 válaszolónak: Azt, hol kell megnézni?
20:08 válaszolónak: De az a 2007-es dátum nem a Siri dátuma, hanem az első iPhone piacradobása.
ez ugyanaz a kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
csak gondoltam szólok, hogy szélmalomharcot vívunk...
Hiába írjuk le, hogy mi a Siri és honnan származik és hogyan és mikor került be asszisztensként az iPhoneba.
Hiába mondjuk el, hogy Susan Bennett hangján szólalt meg először
[link] nem fogja elhinni nekünk... Mindig fel fog akadni valamiben.
Siri nem egy cég, hanem egy szolgáltatás hangjának a neve.
Annak a cégnek kb semmi köze Sirihez amit találtál kedves kérdező.
A Scansoftnak sokkal több köze van hozzá, ők rögzítették Benett hangják.
De keress rá a Nunce nevü cégre is.
09:01 válaszolónak: Min kellett volna agyalni? A Wikipédia is leírja, hogy 2007-ben csinálták a Sirit.
10:10 válaszolónak: Én azt nagyon jól tudom, hogy Susan Benett a Siri hangja, már régóta tudom, és természetesen el is hiszem. De nem ez volt a kérdés. A Wikipédia írja, hogy 2007-ben hozták létre a Sirit, pontosabban Dag Kittlaus és társai. De a Wikipédia idézet ott van a kérdésben. Egyébként köszi, hogy megemlítetted ezeket a cégeket, rákeresek, lehet megyek vele valamire.
"2005. Júniusában vették fel Susan Benett hangját, és akkor kezdték el a Sirit csinálni"
Benett hangját nem azért vették fel, hogy Siri legyen belőle. Egyszerűen csak ezt a hangot választották ki az adatbázisban tárolt többi hangminta közül.
És ezzel a dátum kereséssel az agyamra mész, mert ez a rendszert nem úgy van, hgoy tegnap még nem volt, ma bejelentik és holnap már van és akkor az a dátum Siri alapítása. A hang még meg sem volt a szoftver alapjait már rég elkezdték tervezni és írni. Aztán még mindig nem Benett hangjával tesztelték éveken keresztül a fejlesztők.
Mire eljutottak arra a szintre, hogy kiadják addigra sok100ezer munkaórát öltek bele.
A pontos dátum pedig amikor Siri először szólalt meg a nagyközönség előtt az iPhone 4s készülék bejelentésének napja. 2011. október 4.
21:15-től nézd:
https://www.youtube.com/watch?v=hSJqPul24DI
Ezek Siri első szavai amit mi is halhattunk akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!