Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Na most akkor mit csináljak...

Na most akkor mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy rózsaszín Nokia 7230-asom, feltöltőkártyás. Mivel mostanában egyre többet vagyok Budapesten, van, hogy hetekig, anyámnak óránként sms-t kell írnom, és nem tart ki a pénzem :( Azon gondolkodtam, hogyan lehetne megoldani, hogy előfizetéses telefonom legyen. Ezt a telefont pár hónapja kaptam, max. 3000 ft-ot tölt rá anyám, ami kb. 3 hétig sem elég. Írnom kell csomó embernek, mert utazom állandóan. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha ezt a kártyás előfizetést megszüntettetnénk, beadnám használt telefonként Telenornál, és vennék egy másik telefont, előfizetéssel. Szerintetek? Ma is pont lement a pénzem, és 2 óráig nem tudtak rólam. Mindenki halálra izgulta magát, hogy hova lettem, és nem tudtam életjelet adni. Adnátok tanácsot, mit csináljak??? Hogyan lehetne megoldani h előfizetéses telefonom legyen?

16L (amúgy 3000ft-os kártyafeltöltés normál esetben 1,5 hónapig kitart.)

2010. aug. 21. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell új telefont kérni, meg lehet oldani, hogy a kártyásról előfizesre váltasz! Megértem a problémát, régen nekem is ez volt a gondom :) f21
2010. aug. 21. 19:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Fogod a kis telefonod és felhívod róla az ügyfélszolgálatot ami teljesen ingyen van.

Felolvasod nekik amit ide leírtál, és valószínűleg tudnak majd segíteni.

Mondjuk kínálnak olyan sms opciót ami gazdaságosabb vagy ilyesmi.

Nem biztos hogy előfizetésre váltva olcsóbban jössz ki, mindenképp hívd a szolgáltatód.

2010. aug. 23. 06:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!