Hogyan lehetne google mapset tenni egy huawei p40 lite készülékre?
Figyelt kérdés
Apámnak nagyon a google maps kénr de én vamiért nem bírom letölteni mert azt írja hogy le van de nem találom sehol. Nem szeretnék emulátorokat meg ilyen apkokat letölteni mert ez egy céges telefon. Megköszönném a segítséget. És ha nem lehet csak bonyolult módon akkor meghallgatnék pár alternatívát. Köszönöm2021. ápr. 15. 10:08
1/8 anonim válasza:
Kell lennie egy "Google" mappának a telefon képernyőjén, abban van.
5/8 anonim válasza:
AppGallery-ből töltsétek le a Petal Search nevű alkalmazást. Azon belül kell rákeresni a Google Mapsre és letölteni. Maga a térkép menni fog, azonban google fiókokkal nem fog tudni bejelentkezni, ha ez fontos lenne.
7/8 anonim válasza:
Aptoide/apkmirrorba belépsz, beírod a keresőbe, hogy Google Maps, és letöltöd, telepíted. Elvileg feltelepül, csak a google fiókba nem fogsz tudni belépni.
8/8 A kérdező kommentje:
Ok kösz a tippeket,a happymodra vagy apptoidra nem is gondoltam pedig én is használom őket.
Amúgy a waze nekem bejön de apám azt mondja hogy neki nem igazán tetszik úgyhogy marad a google maps
2021. ápr. 15. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!