Az Apple Pencil hegye milyen hamar kopik el?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy egy idő után cserélni kell mert elkopik (de ha nem javítsatok ki és googleról informálódtam😅) és azt szeretném kérdezni, hogy a hegy kb mennyi idő mire elkop vagyis milyen gyakran kellene cserélni?2021. ápr. 13. 21:37
1/6 anonim válasza:
2 hegyet adnak hozzá eleve
nekem 3 éves és még mindig az van rajta amit vásárláskor ráraktam.
bár ha egy profi rajzoló napi 10-12 órában használja, nyomkodja rá erősen a kijelzőre akkor lehet gyorsan kopik
2/6 anonim válasza:
Ha nem raksz semmilyen fóliát az iPad-re, akkor olyan fél évig elég lehet.
3/6 anonim válasza:
ja, mondjuk azt kéne tudni, mennyit használod naponta :D
4/6 anonim válasza:
Főleg az érdesebb fóliák koptatják (paper like)
Menj a droidos kérdésekhez válaszolni inkább. Attól, hogy pár Apples kérdéshez nem böfögsz oda ostobaságot, még nem fogod elbukni a vezető helyet :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ:) Nekem még nincs de tervezek venni és érdekelt, hogy kb meddig bírja és leginkább rajzolásra használnám
2021. ápr. 13. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!