Samsung S5230-al kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Mikor a háttéképet be szeretném állítani előjön a képen egy kis keret, ami azt jelöli hogy a képből mi legyen a háttér.. és nem tudom nagyobbra állítani. Nem megoldható hogy az egész kép látszódjon?? Kérlek segítsetek!2010. aug. 21. 13:35
1/6 anonim válasza:
De, húzd ki teljesen, ameddig engedi. A kép két oldalán lesz egy-egy fekete rész, ami ugyanakkora mint maga a kép.
2/6 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, csináltam neked hozzá képeket:
az első képen: ugye rányomod, hogy beállít, mint háttérkép
a második képen: megjelenik az a keret, és húzd kifele, a kép megától összeugrik, hogy tudd még tovább húzni
a harmadik képen: ennyire kell széthúzni, hogy teljes hátteret kapj, ennél tovább nem is lehet.
Remélem érthetően írtam le :)
3/6 A kérdező kommentje:
jaj de aranyos vagy, köszönöm szépen! de még mindig szenvedek vele, nemtudom olyan kicsire összehúzni mert ugrál össze-vissza:(
2010. aug. 21. 14:24
4/6 A kérdező kommentje:
na, most sikerült!! mégegyszer köszönöm, sokat segítettél:)
2010. aug. 21. 14:26
5/6 anonim válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni :)
nagyon szívesen! (máskor is :))
6/6 Lizybabah válasza:
nekem is tudnál segíteni?nekem is ugyanilyen telóm van és amikor bekapcsolom akkor olvassa a sim kártyát úgy marad nem megy tovább nem reagál egyik gombra sem!!HELP!!!ELŐRE IS KÖSZI:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!