Ha neked nem kellenek a Google dolgai akkor megéri
2021. ápr. 11. 14:29
2/9 anonim válasza:
Egyedüli hibaként a Google hiányát tudnám felhozni, mást nem. Tökéletesen működik, igaz még csak 2 hónapja van meg.
2021. ápr. 11. 14:34
3/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi, nincs rajta Google? Annak nem kéne minden androidos telefonon lennie? Akkor ez teljesen felejtős, mert így play áruház sincs, mert az unokahugom kedveli ezeket a kis gagyi játékokat, és az ő kedvéért is, meg én is sokat használom a Googlet.
Esetleg valamilyen más telefont tudok ajánlani?
2021. ápr. 11. 14:45
4/9 anonim válasza:
Teljesen jó telefon, ha nem zavar a gsm iránya, akkor megveheted, de amúgy van alternativa majd' mindenre:
A huaweinek van sajat appja, a google playes dolgok 99%at le tudod tolteni onnan is.
2021. ápr. 11. 15:23
7/9 anonim válasza:
Nekünk is ilyen telefonunk van a férjemmel, mindketten meg vagyunk vele elégedve, ú már december óta nyüstöli, én még csak két hete. A Google Play hiányát az AppGallery ellensúlyozza, ahogy előttem is írták már, onnan is kb. mindent le tudsz tölteni. témák/játékok/appok stb..
2021. ápr. 11. 19:33
8/9 anonim válasza:
"Hogy mi, nincs rajta Google? Annak nem kéne minden androidos telefonon lennie?" - de, volt is, kérdező, csak akkor úgy tűnik, Te még nem hallottál a tavalyi Huawei-botrányról, ami miatt tiltólistára került, nézz majd utána!
De amúgy szerintem akkor sem érné meg, legalábbis a Media Markt-ból nem, mert ott 63 ezerbe kerül, reálisan viszont csak 50 ezer körüli az értéke! 63 ezerért a Xiaomi Redmi Note 9S a legjobb, de annál olcsóbban is sokkal jobb telefonok vannak a P Smart-nál, például Xiaomi Poco M3 vagy Motorola Moto G8 Power !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!