Rendeltetek már az alábbi weboldalakról? melyiket tartjátok megbízhatónak? vélemények esetleg?
és még a pénzt sem akarták visszaadni, mehettem intézkedni, mire nagy nehezen visszaadták. Tuti, valami nagy átverős cég, ha felnyomtam volna őket, szerintem le is csukták volna őket.
Egyébként sok klón telefont árulnak, pld itt: [link]
Az a baj, valszeg nem Mo-n hostolják a weboldalt, így ezzel nincs mit tenni.
Az is bolond, aki ilyet megvesz...
Hát igen, így ránézésre nem nagyon lehet tudni, hogy jó-e a webáruház, vagy sem. Én azokat a traffipax blokkolókat sem látom legálisnak, mellesleg a weboldal alján már 4 éve nem frissítették a dátumot, 2017 van.
Most néztem, aki blokkolja a traffipax mérőt, akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják. Tehát ha megveszed, és rajtakapnak, mehetsz ülni. Megnéztem ennek a weboldalnak a címét, a térképen egy teljesen átlagos családi háznak tűnik. Az is lehet, hogy valami random címet megadtak.
Ha iPhone 11-et ilyeneknél veszel 1 év gyári garanciád lesz. 20-30 ezer forinttal többért pedig 3 év garanciát kapsz, a következő helyeken:
Mobilszolgáltatók
iStyle
iCentre
Media Markt
Euronics
Extreme Digital
Emag
Idéntől hogy bevezették a 3 év garanciát 250 ezer felett, nem éri meg szürkeimportosat venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!