Hibás az új iPhone-om, mit tegyek?
Legjobban úgy tudsz kijönni a dologból, ha élsz a 14 napos elállással.
Hivatalos marka szerviz nyilván kicseréli, de ha nincs hivatalos jótálás akkor fizetős a dolog, annyit meg nem ér, mert az már a vétel árral együtt szerintem nagyon sok, vagy megszokod azt a pixel hibát.
06 80 983 435
Ez az Apple magyarországi ügyfélszolgálatának ingyenesen hívható száma.
Mi lenne ha esetleg felhívnád őket? Hm? :)
Ők TALÁN tudnak hivatalos tájékoztatást nyújtani, hogy ilyen jellegő hibánál foglalkoznak-e egyáltalán a készülék javításával, cseréjével vagy sem.
Ha beszéltél velük, írd meg ide, vagy a másik kérdésedhez, hogy mit válaszoltak, köszi!
Köszönöm a kötekedő és segítőkész válaszokat, íme egy kis update:
Az Apple hivatalos tájékoztatása az volt, hogy sajnos ők vagy fődarab cserét tudnak csinálni, vagy egy nem új cserekészüléket tudnak biztosítani. Mindkettő hátrányosan érint engem, így nincs más hátra, mint leboxolni a webáruházzal az elállást, ami szerencsére jogomban áll.
Azt hittem Apple cuccot bátran vehetek bárhol, hisz ott az 1 év világgarancia, de sajnos mégsem ilyen egyszerű a helyzet. Persze ha nem lenne 50 ezer forintos különbség a hivatalos meg a nem hivatalos út közt, én sem gondolkoznék. Tulajdonképpen így nincs is ingyen az a gari (inkább csak egy nagyon drága biztosítás) :)
Tudom-tudom, ott vannak a MM meg társai, ott nincs akkora felár és mégis be lehet vinni ha baj van, ellenben ismerősi körben egy Pencil cseréje 3 hétbe telt nekik (és ezért is tízezreket kérnek az árba beépítve).
Tanulság: a vevő mindig a rossz végén lesz annak a bizonyosnak...
"ott az 1 év világgarancia"
Az Applenél nincs "világgarancia", elmondtuk már....
Semmilyen cuccot ne vegyél bárhol, mert ez a vége.
A samsung, az LG, a xiaomi és kb minden gyártó is ki fog vágni a féláfás, meg szürkeimportos termékkel együtt.
Ha náluk vettem volna más eljárásban részesülnék?
Őszintén kérdezem, mert nem vettem még Apple cuccot az Appletől. Ilyen esetben hozzám vágnának egy új telefont és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!