Letöltöttem egy játékot azóta gyorsabban merül?
szokj hozzá... ezek a játékok ilyenek. Tele vannak reklámokkal, (direkt) nem optimalizálták őket és még ki tudja hogy mit csinálnak a háttérben.
A lényeg, hogy arra ösztönözzenek, hogy vegyél 1-2-3- havi előfizetés, meg még ki tudja mit a játékon belül, hogy előrébb juss. Ha nem vásárolsz a játékon belül, akkor sosem fogsz a végére érni.
Ezej így vannak kitalálva... freemium játékoknak hívják őket. Ingyenesek, közben mégsem.
Ha tetszik a játék akkor teljes repülő módban játsz vele, akkor nem talál ugye netet és nem fog a reklámokkal foglalkozni.
Fontos, hogy a játék elindítása előtt már kapcsold be a repgép módot, különben dobálni fogja a reklámokat.
Ezek a játékok annyira sz.rok, hogy mér az Apple is megelégelte és előrhetővé tette az Apple Arcade szolgáltatást. Javaslom használd!
Kikapcsoltam a háttérfrissítést, azóta nem merült egyet se (pár perce történt), megnézem hogy bírja az éjszakát. Kár volt letölteni a régi telómon is ritkán játszottam vele úgy voltam vele legyen rajta ha van kedvem játszok. A régin nem néztem a töltöttséget, olyan szar volt már, töltőről nyomattam már mindent rajta az utóbbi időben, így azért se tűnt fel.
Amúgy köszi a tanácsot, kipróbálom majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!