Mennyi általánosan egy okostelefon?
Esetleg ez lehet jó neked.Van ilyen a családban és igazából használtam is és a kamerákat kivéve egy szuper telefon, bár mondjuk azért 40 000-ért nem kapsz brutál lencsét
Ja és mégvalami! A 3/64-et vedd, mert egy telefonban ha nem iPhone min 3 gb ram van!És 64 gb rom pedig jó sok mindenre elég lesz
#1-es vagyok
Hosszabb időre tervezve a 4GB RAM sem biztos, hogy elég lesz. Én cirka 1.5 éve vettem a jelenlegi mobilon és 6GB RAM -mal szerelt, illetve 128GB -os belső tárhelye van. Ez így engem hosszabb ideig ki fog szolgálni remélhetőleg (ha nem megy tönkre valami miatt).
Bár az is igaz, hogy az én igényeim meghaladják a kérdező igényeit, de ettől függetlenül szerintem ma már kevés a 3GB RAM a folyamatosan növekvő hardver igényű szoftverek miatt (beleértve az oprendszert)...
A ROM kérdés pedig attól függ, hogy mit és mennyi mindent szándékozik valaki a készülékre pakolni... Például az egyik népszerű közösségi platform két alkalmazása (amik együtt teszik csak lehetővé a platform teljeskörű használatát) együtt már a 2GB -os méretet is meghaladják használat közben a tárhelyen (több esetben még a 3.5GB -ot is) és ezeknek a RAM igénye is irreálisan magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!