Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért érzékel össze vissza...

Miért érzékel össze vissza néha a mobilom érintőképernyője?

Figyelt kérdés
Mostanában, nagyjából másfél hete kezdte el az iPhone X mobiltelefonom azt csinálni, hogy néha mikor videót nézek, vagy csak netezek, össze vissza érzékel a kijelző. Tegyük fel ha videót nézek, random elkezd össze vissza menni mintha én nyomkodnám. Vagy ha írok és előjön neki ez a dolog, akkor teljesen mást érzékel mint amit én csinálok. Amikor ez van csak le kell zárni a képernyőt, feloldani és újra működik. De mostanában egyre sűrűbben fordul elő. A telefon nincs összetörve, mindig vigyázva volt rá, és üvegfólia is van rajta, ami bár egy két helyen karcos, de nem törött. Esetleg valaki tudja mi lehet ez?

2021. ápr. 4. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vagy szoftveres gond van, vagy elromlott a digitizer. (Ez regisztrálja az érintéseket.)

Első körben próbáld meg gyári állapotba visszaállítani a telefonod, természetesen előtte mentsd le az adataid.

Ha nem javul, akkor szerviz.

2021. ápr. 4. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ghosttouching is lehet, nekem az üveg fólia okozta, még annak cseréjét megpróbálnám :)
2021. ápr. 4. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Először ezt csinál meg:

Aztán a teljes gyári visszaállítás. Mentést ne tegyél vissza, mert ha valami szoftveres gond van, akkor az is visszakerül a telefonra!

Aztán ja... szerviz.

Az iPhone X, az iPhone XS, az iPhone XR, az iPhone 11 vagy az iPhone 12 kényszerített újraindítása

Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot, nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot, majd tartsa megnyomva az oldalsó gombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el a gombot.

2021. ápr. 4. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!