Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejárt a 2 éves mobil előfizet...

Lejárt a 2 éves mobil előfizetésem. Jól sejtem, hogy új előfizetéssel vehetek fel új telefont és a mostani közben megmarad? Elvégre törlesztettem 2 évig, igaz? A mostanit eladhatom?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vehetsz, el is adhatod...
2021. ápr. 2. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nyugodtan eladhatod.
2021. ápr. 2. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a telekomnál vagyok, télen jár le a hűség idő. Nekem szar.á ment a telefonom két év alatt. Nem dobáltam, sosem esett le és kórságokkal sem volt telerakva. És nem is vacak androidos telefon volt. A páromtól függ a hűségidő, ez tellik le decemberben. Utána vége az előfizetésnek és állunk is át digi mobilra. Lefedettség van, és sokkal olcsóbban is jövünk ki, mint a vacak telekommal. Múltkor próbáltak itt ajánlgatni különféle extra telekom csomagokat otthoni szolgáltatásnak, de elzavartam őket. Sokkal sza.abb és drágább, mint a digi.
2021. ápr. 2. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:

🤣, majd meglátod...

2021. ápr. 2. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Meglévő, lejárt hűségedet meghosszabbítva újból jogosult leszel készülékkedvezményre.
2021. ápr. 2. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó'van 3-as, fogsz te még sírni :D

Én 22 éve vagyok telekomos és soha semmi gond nem volt. Ahol telekom térerő nincs, ott általban semmi más sincs. És nem, nem budapesti vagyok, távoli kis 200 fős falucskában lakom. 4G és 100/100 mega körüli le-feltöltési sebességet szoktam mérni.

Ja amúgy kérdező igen, így működik, eladhatd, a tied. Én is mindegyik telefonomat eladtam a lejárat után. Érdemes feloldatni a hálózati korlátozást ha van rajta, függetlenként jobban megveszik.

itt kezdeményezheted: [link]

És nem feltétlenül kell új előfizetés/új szám az új telefonhoz!

Jelentkezz be a telekom.hu-n és akkor láthatod is a készülékeknél hogy te milyen áron vásárolhatod meg az adott telefont.

2021. ápr. 2. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Hosszabbíthatsz a szerződés lejárat előtt 3 hónappal, és új készüléket is kérhetsz mellé. Sőt a Telenornál évente válthatsz készüléket, igaz akkor a meglévőnek a maradék részleteit ki kell csengetned.
2021. ápr. 3. 06:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező: Bármit csinálhatsz a hűséglejárta után. A függetlenítést ne feledd el megtenni, úgy értékesebbé válik a telefonod.

3-as: siess a Digi Mobilhoz, hogy majd elmondhasd, volt ilyen kártyád is. Távközlési emléknek beszereztem egyet én is, betettem a sim-kártya gyűjteményembe már a "ilyen is volt" kategória alá.

2021. ápr. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!