Lejárt a 2 éves mobil előfizetésem. Jól sejtem, hogy új előfizetéssel vehetek fel új telefont és a mostani közben megmarad? Elvégre törlesztettem 2 évig, igaz? A mostanit eladhatom?
Jó'van 3-as, fogsz te még sírni :D
Én 22 éve vagyok telekomos és soha semmi gond nem volt. Ahol telekom térerő nincs, ott általban semmi más sincs. És nem, nem budapesti vagyok, távoli kis 200 fős falucskában lakom. 4G és 100/100 mega körüli le-feltöltési sebességet szoktam mérni.
Ja amúgy kérdező igen, így működik, eladhatd, a tied. Én is mindegyik telefonomat eladtam a lejárat után. Érdemes feloldatni a hálózati korlátozást ha van rajta, függetlenként jobban megveszik.
itt kezdeményezheted: [link]
És nem feltétlenül kell új előfizetés/új szám az új telefonhoz!
Jelentkezz be a telekom.hu-n és akkor láthatod is a készülékeknél hogy te milyen áron vásárolhatod meg az adott telefont.
Kérdező: Bármit csinálhatsz a hűséglejárta után. A függetlenítést ne feledd el megtenni, úgy értékesebbé válik a telefonod.
3-as: siess a Digi Mobilhoz, hogy majd elmondhasd, volt ilyen kártyád is. Távközlési emléknek beszereztem egyet én is, betettem a sim-kártya gyűjteményembe már a "ilyen is volt" kategória alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!