HELP! SÜRGŐS! Mi a véleményetek a: Sony Ericsson Xperia Mini -ről? És ott hogyan lehet kitörölni a zenéket? Meg hogyan lehet Bluetooth -on küldeni képeket meg zenéket? LÉGYSZI AZ IS ÍRJON AKI CSAK 10%-OSAN BIZTOS BENNE!
nekem nincs ilyen telóm, de épp pár napja próbáltam ki az egyik t-moblie szaküzletben, tényleg kicsi :) viszont szte m elég jó teló!
a bluetooth-nál nézdd meg lehet van olyan a telódon,h. bluetooth elrejtése v. ehhez hasonló, ez esetben te látod ha másnak be van kapcsolva csak téged nem fedeznek fel, írtad a pin kódot is azt sztem kapcsold ki.
A két telefonnak csatlakoznia kell egymáshoz.Ezt az új eszköz felvétele után tudod megcsinálni.
Van olyan (pl gyári) zene rajta a SE-ken általában amit nem lehet elküdeni vagy törölni. Ha rámész hogy küldés ott kell megjelennie elvileg hogy MMS,BLUE vagy e-mail.(ill amit tud)
Amit kódot kér az nem a pin! 4db nullát irj be s akkor engedni fogja.
Ja és hogy mi a véleményem a telefonról.Nem ismerem,de a SE-ket szeretem.Nekem második,családban is több van belőle. Olvasd el ezt ha érdekel: nagyon jó kis teszt:)
[link] S szinte mindenre kiterjed.
Sok sikert hozzá:)
Ezzel a készülékkel nem tudsz bluetooth-on keresztül adatállományt küldeni, sem fogadni (kép, zene, stb). A bluetooth csak hangátvitelre használható (kihangosító, headszett, stb).
Zenéket kitörölni/átmásolni adatkábellel a számítógépen tudsz vagy feltelepítesz rá fájlkezelő programot és akkor már tudsz csak a telefonon törölni pl. zenét. Gyárilag nincs rajta fájlkezelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!