200 ezer forint alatt melyik telefont éri meg a legjobban megvenni kamera szempontjából ?
#1-es vagyok!
Az iPhone-oknál ne riasszon el az egy kamera, gyönyörű képeket lő mindkettő, nem csak a légbe beszélek, hanem tapasztaltból mondom!
A Huawei számomra mindig is fotós telefon marad, mert a régi p20 lite-om után amugy olyan rohadt szép képeket lőtt és az egyik családtagom éppen egy Mate 20pro-t használ az meg aztán fenomenális!
A Samsung-oknál már fogtam kézbe S20 fe-t szép a kamera , A72 nem tudom, nem rég jött ki!A note is szép képeket csinál!
A Xiaomik is szépen fotóznak bár én azt annyira nem venném!
Nem bántásból, de ha fotózni szeretnél, vegyél egy közönséges fényképezőt. 30 ezerért. Jó nagy lencséje lesz, tudod ez a fontos, ha valóban fotózni akarsz.
No persze ha magadat szeretnéd fotózni, akkor tök mindegy. Vegyél akármit. Sem a megapixel, sem a teló típusa nem fontos :)
Egyébként azon még tényleg nem gondolkodtál, hogy a 200 ezerból veszel egy 50 ezres telót, a maradékon meg valami értelmes kurzust végzel el?
Mindenki jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!