Mit csináljak ha kaptam egy külföldinek látszó telefonszámot?
Telekomos vagyok 0-val kezdődő számot kaptam. Mivel nem csak ismerősöket hivok hanem sok mindenki mást, sajnos többször előfordul, hogy nem veszik fel a telefont mert azt hiszik külföldi. +36-30-012-3***
Lehet cserélnem kellene valami normális hivószámra, vagy Ti mit tennétek?
"nem csak ismerősöket hivok hanem sok mindenki mást"
Tán telemarketing? Kár, hogy nem jelzi semmi egyértelműen, hogy ilyen hívás, így sajnos csak egyesével lehet megoldani :/
Honnan tudodd, hogy külföldinek vélik? Egyébként már jó ideje él a nullás számmező, én pont szarnék az üldözési mániás idiótákra, akik nem merik felvenni a telefont.
"nem csak ismerősöket hivok hanem sok mindenki mást"
"Nem,nem telemarketing. Privát hívások"
- idegeneket hívogatsz privát céllal? Mi a fenének? Amúgy meg a 00 kezdet nemzetközi vonalkezdés, így valóban külföldinek tűnhet, de nem mindegy, hogy mivel folytatódik, azt sem árt nézni! Ismerőseidnek ezt el kellene magyaráznod, és hogy a 0036 vagy csak +36 (ugyanaz) az Magyarország hívószáma, vegyék figyelembe!
Szokd meg.
Elfogytak a számok.
Ha nagyon nem tetszik, akkor kérj másik számot.
Az én számom pedig
+36
karaktersorral kezdődik... Most mi lesz?
Semmi.
A Te számod is ugyanígy kezdődik, szóval nem lehet külföldinek nézni, mivel a leges-leg (direkt írtam így) elején van az ország azonosítója, nem a közepén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!