Vélemények Samsung A72-ről és A52-ről?
Köszi
Ha esetleg másnak is van szívesen olvasom azokat is
Idei A széria elég erős lett szerintem, kamerában nagyon alkotott a Samsung abban az árkategóriában illetve a kijelzők is nagyon jól sikerültek.
A konkurenciához mérten kicsit vastagon fogott a ceruza de összességében jó telefonok szerintem.
De hozzáteszem az 5G-s modellek ígéretesebbek és jobban sikerültek, de nyilván drágábban.
Ja és annyi hogy ha 2-3 évre tervezet megéri a felárat a 6 vagy 8GB RAM-os változat mindenképpen.
De ezek mellett természetesen megéri ránézni a Pixel 4A-ra illetve a Oneplus Nord-ra is.
Előbbi kamerában, utóbbi szoftveres téren jobb a két Samsungtól.
Én A72-t nem vennék, bár önmagában nagyon jó telefonnak tűnik, de az árát nem éri meg! Annyira lényeges különbség nincs az A71-hez képest, mégis 50 ezerrel drágább, mert annyira új!
Az A52 sokkal inkább megéri, főleg ha az 5G-s verziót választod, mert bár igaz hogy az 5G-t még nem lehet annyira kihasználni, viszont annak a procija is jelentősen jobb, de az A72-nél így is olcsóbb!
Az A72 5G-s verziója pedig itthon nem kapható, legalábbis egyelőre, pedig az lenne a legjobb: ugyanaz a proci, mint az A52 5G-ben (Snapdragon 750G), de a nagyobbik akksi (5000 mAh)!
Illetve a Mediamarkt is ott van, csak te tudhatod hogy mekkora telefon még az ami bevállalható a részedről.
Amúgy 165mm hosszú telefon ami hamarosan átlagos(most éppen kereken 16 cm), de viszonylag keskeny.
Illetve egy 20:9-es 6,7"-os kijelző, ami szintén nem tartozik a kisebb méretű telefonok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!