Hol lehet letiltani, hogy a mobilom ne frissítsen 3G-ről 4G-re?
Kaptam egy SMS-t a Vodafontól, hogy következő újraindításkor a mobilom 3G helyett 4G lesz. Hogy lehet ezt megakadályozni? Letiltani valahogy a beállításokban?
Nem mindig áll módomban töltőre tenni, mikor lemerül és olyankor a bekapcsolást követően újra indulna és 4G lenne, amit nem akarok.
Nem látom mi problémád a 4G-vel.
Gyorsabb, jobb a hangminőség. De ahogy írták is már, a 3G le lesz kapcsolva.
Nincs a 4g-vel semmi baj. Ma már a telefonok 80%-a tudja a 4G-t(kivéve a legtöbb hagyományos telefon). Érdekes, hogy lekapcsolják, én Telenoros vagyok, most néztem, még a 2G is üzemel. Persze ki az, aki 2G-t használ?
Szóval ne aggódj, nem fog akadályozni semmiben a 4G, jobb hang, és gyorsabb adat lesz.
"Persze ki az, aki 2G-t használ?"
Valószínűleg az ország nagyrésze, mivel tudtommal a hagyományos hívások még 2G-n futnak.
Még pár év, amíg leállítják Magyarországon a 3G szolgáltatást. Hogy lehet megoldani, hogy addig 3G-t maradjon a telefonomon?
A mobilomon a netsebessége teljesen jó arra amire használom.
Az a baj, hogy a 4G jobban szívja az akkut. (Tudom vannak olyan gyártók, akiknél jobb a 4G üzemidő!) De én nem szeretnék most powerbankot venni és még azt is magammal cipelni a mobil mellé. Egyelőre nem akarom kicsit se gyakrabban tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!