Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki csak 4èvente...

Van itt olyan aki csak 4èvente csereli okostelefonját? Nem iPhonera gondolok szerintetek egy középkategóriás telefont is elég 4èvente cserélni ha nincsen semmi baja?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

#10, na igen.

8-as vagyok, full normális választ adtam, mégis 0%-ig hasznos...😂

Tudtommal a mi tapasztalatunk lett kérve, vicces, hogy minden értelmes válasz le van pontozva.

2021. márc. 25. 07:47
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Trollok mindenhol vannak.

De a felhasználók is tehetnek. 1-2 troll nem tud 0%ot elérni. Aki nem pontozza fel a hasznos és értelmes válaszokat, az is sorban áll a szemétségért.

Ennyi. Ezt a kérdést is uralják a trollok és az oldal üzemeltetője meg tapsol nekik: Amíg lehet indok és kötelező válasz nélkül lepontozni, ez így fog maradni.

2021. márc. 25. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Vagy a kivagyiság, ha nem veszel minden évben új iPhone-t, csak egy lúzer vagy? Pedig nekem pl. a használhatóság az első szempont.
2021. márc. 25. 23:34
 14/15 anonim válasza:
Ha működik és az igényeidnek is megfelelő még akkor szerintem nem kell cserélni amíg nem vágysz többre és el nem romlik
2021. ápr. 19. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én az előző telómat 7 éves korában cseréltem le ez a Huawei p40 lite fél éve van meg
2021. aug. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!