Van itt olyan aki csak 4èvente csereli okostelefonját? Nem iPhonera gondolok szerintetek egy középkategóriás telefont is elég 4èvente cserélni ha nincsen semmi baja?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 22:35
11/15 anonim válasza:
#10, na igen.
8-as vagyok, full normális választ adtam, mégis 0%-ig hasznos...😂
Tudtommal a mi tapasztalatunk lett kérve, vicces, hogy minden értelmes válasz le van pontozva.
12/15 anonim válasza:
Trollok mindenhol vannak.
De a felhasználók is tehetnek. 1-2 troll nem tud 0%ot elérni. Aki nem pontozza fel a hasznos és értelmes válaszokat, az is sorban áll a szemétségért.
Ennyi. Ezt a kérdést is uralják a trollok és az oldal üzemeltetője meg tapsol nekik: Amíg lehet indok és kötelező válasz nélkül lepontozni, ez így fog maradni.
13/15 anonim válasza:
Vagy a kivagyiság, ha nem veszel minden évben új iPhone-t, csak egy lúzer vagy? Pedig nekem pl. a használhatóság az első szempont.
14/15 anonim válasza:
Ha működik és az igényeidnek is megfelelő még akkor szerintem nem kell cserélni amíg nem vágysz többre és el nem romlik
15/15 anonim válasza:
Én az előző telómat 7 éves korában cseréltem le ez a Huawei p40 lite fél éve van meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!