Nem tudok megnyitni pár alkalmazást, csak egy feltétellel. Segítség?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lett pár alkalmazással, de ma be akartam lépni és hiába kattintok rá, nem nyitja meg. Csak az alkalmazás összes adatának törlése segít. Viszont van egy alkalmazás amit nem nyit meg, az adatok viszont nagyon kellenek és nem akarom törölni. Valami más megoldás van? Próbáltam újraindítani a telefont de semmi, próbáltam kényszeresen leallátani, frissíteni nem kell. Nincs több ötletem hogy oldjam meg anélkül hogy az app adatait törölném. Amúgy miért csinálja ezt?2021. márc. 23. 18:41
1/8 A kérdező kommentje:
Huawei P30 lite, ilyet még nem csinált,lassan 1 éve van meg. Nem az appokkal van baj, mert próbáltam másik telefonról és beindul. Amúgy a telefon tökéletes, teljesen elégedett vagyok vele.
2021. márc. 23. 18:50
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnyitni a linket, csak tölt
2021. márc. 23. 19:11
4/8 A kérdező kommentje:
Megvan amúgy, frissíteni tudom vagy törölni. Ha törlöm akkor nem lesz baj?
2021. márc. 23. 19:13
5/8 A kérdező kommentje:
Frissítés vagy eltávolítás
2021. márc. 23. 19:13
6/8 anonim válasza:
Eltávolításra menj. Utána frissítheted. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Megvan, köszönöm :DD szóval nem a telefonnal van baj, hanem a webviewwel.
2021. márc. 23. 19:22
8/8 anonim válasza:
Igen, ma reggel elrontották az egyik frissítést, de azóta adtak ki javítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!