Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A10 telón...

Tb74 kérdése:

Samsung Galaxy A10 telón hogyan tudom beállítani, hogy csak kézi hálózatkereséssel működjön?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Beállítások, mobilhálózat (vagy ehhez hasonló), szolgáltató. Automatát kikaocsolod, akkor lekeresi az épp elérhető hálózatokat, kiválasztasz egyet és azon lesz amíg meg nem ismételed ezt a procedúrát, ha elmegy a térerő csak vészhívás módba áll.
2021. márc. 23. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak kérdés: erre miért van szükség? Ma már a roaming nem drága, engem sem foglalkoztat, ha teszem fel Nógrád megyében túrázva átáll szlovák hálózatra. Ugyanolyan bátran netezek, telefonálgatok, stb.

Sőt, a kézi kiválasztás macerás, ha több országot lép át az ember.

Unión belül már egységesítve vannak a díjak, akármerre csavarogtam, telefonáltam, neteztem stb, a következő számlánál nem éreztem erőteljesen, talán 2-3 ezressel lett drágább.

2021. márc. 23. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
A gondom pontosabban az, hogy gyenge térerőjű helyen lakom, ahol állandóan lemászik a hálózatról illetve átáll olyanra, mire "nem vagyok regisztrálva". Innentől, mivel 5 percenként nem nézegetem...észrevétlenül nem tudok hívást fogadni. Mi lehetne a megoldás?
2021. márc. 23. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!