Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van letiltva az Android...

Miért van letiltva az Android System webview?

Figyelt kérdés
Sajnos nálam sem működik több google alkalmazás sem, de frissíteni sem tudom, mert az van kiírva play áruházban, hogy le van tiltva. Hogy-hogy? Mit lehet evvel csinálni?

2021. márc. 23. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Az alkalmazások között távolítsd el a frissítéseket.
2021. márc. 23. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjad most.

Ma volt róla cikk, hogy van vele gond pár eszközön, összeomlik az android és pár alkalmazás. Írták, hogy le kell tiltani a System webview appot, hogy el tudjuk kerülni a gondot, mert azzal van baj. De dolgoznak a javításon. Most neked lehet ennek következménye. Ne poszkáld most inkább.

2021. márc. 23. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Megtaláltam a cikket is.

2021. márc. 23. 14:19
 4/12 A kérdező kommentje:
És akkor mit tudok csinálni, hogy rendesen működjön minden?
2021. márc. 23. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
#2 leírta, hogy tiltsd le az appot. Kb 2 nap múlva engedélyezed, addigra biztosan lesz update.
2021. márc. 23. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

+ a #1 ötlete is jó lehet.

Csináld meg mindkettőt, úgy a biztos.

2021. márc. 23. 14:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Le van tiltva, csak frissíteni akartam, de akkor így hagyom. Jó lenne, ha minél előbb lehetne használni a gmail-t, mert rossz, hogy az e-mailjeimet sem tudom elolvasni. Köszönöm!
2021. márc. 23. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Már most is van kinn javított frissítés.
2021. márc. 23. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:

"Jó lenne, ha minél előbb lehetne használni a gmail-t, mert rossz, hogy az e-mailjeimet sem tudom elolvasni."

Mondtam: az alkalmazásokon belül töröld le a Webview frissítéseit, utána működik minden.

2021. márc. 23. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
De a webes gmail nem jön be? A böngészőbe beírod, hogy gmail log in, átváltod asztali nézetbe, és elvileg belép
2021. márc. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!