Msa alkalmazás folyamatosan leáll, összeomlik pár alkalmazás? Redmi note 9
Figyelt kérdés
Msa alkalmazás folyamatosan leáll,ezt írja ki. Az időkép folyamatosan leáll, opera is. Már újraindítottam, nem oldotta meg. Letöröltem a felesleges alkalmazásokat, vírust nem talált. Rendszerfrissítést megoldaná?2021. márc. 23. 05:57
1/12 A kérdező kommentje:
Most már egyre több minden áll le. A gyorsítótár törlése nem oldotta meg, csak az adattörlés, ami visszaállította teljesen, de nem lehet mindet így megcsinálni
2021. márc. 23. 06:14
2/12 A kérdező kommentje:
Play áruház is állandóan leáll
2021. márc. 23. 06:16
3/12 anonim válasza:
Az enyém ugyan ezt csinálja. Ez engem is èrdekelne
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet globális probléma. És amit sikerült működtetni adattár törléssel, megint összeomlik
2021. márc. 23. 06:24
5/12 anonim válasza:
Samsung felhasználóknál is van ilyen, mi van ma? :D
6/12 anonim válasza:
A cikkben leírtat próbáld meg!
7/12 anonim válasza:
Frissítsd az Android System Webview alkalmazást.
8/12 A kérdező kommentje:
Letöröltem és letöltöttem. Most már jó minden :)
2021. márc. 23. 12:03
9/12 anonim válasza:
Nálam is ez. Legalább nem nálam a hiba.
10/12 anonim válasza:
Nálam ez a probléma csak ma jelentkezett, minden alkalmazás leállt nem lehet használni/megnyitni se a vibert se a gmailt stb. Egyből azt írja hogy "elküldi a jelentést elemzésre? Ez a hibabejelentés segíti munkánkat bla bla bla"
De egész nap nem működik semmi es nekem nincs webview, meddig kell ilyenkor várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!