Telekom miért ennyire drága? Korlátlan csomagok pofátlanul drágák még Vodafone is olcsóbb
"Telekom miért ennyire drága?"
A Telekom drágának tűnik, de ott az előfizud mellé kaphatsz MultiSIM-et, magyarán egy előfizuhoz kapsz akár 3 kártyát amik netezhetnek egyszerre. Több roaming adatot kapsz, hamarabb volt náluk az e-SIM, illetve van VoWifi is náluk. Van cseteléses ügyfélszolgálat, nem kell 3+ órát várni mint a Vodánál a telefonos ügyfélszolálatnál, a Vodánál az üzletes sorbanállás hosszát inkább meg se említem.... Bezzeg a Telekomnál még időpontot is tudsz fogalalni.
10+ éven át voltam Vodás ügyfél, akartam váltani más előfizetésre náluk hát semmi kedvezményt nem adtak.
"Korlátlan csomagok pofátlanul drágák még Vodafone is olcsóbb"
Igen a korlátlan csomag drágának tűnik de ott nem vagy bekorlátozva, a Voda legolcsóbb korlátlan csomagja havi 12 ezerért bekorlátozza a mobiladat sebességedet nevetségesen lassú 10mbit/s sebességre. Ja és ha 5G hálózatra akarsz kapcsolódni akkor még fizess havonta pluszköltséget érte...
A Telekomnál külön költség nélkül felenged az 5G hálózatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!