Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom miért ennyire drága?...

Telekom miért ennyire drága? Korlátlan csomagok pofátlanul drágák még Vodafone is olcsóbb

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"még Vodafone is olcsóbb"

Szerintem meg kvázi ugyanannyi.

[link]

[link]

2021. márc. 22. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, az remélem megvan, hogy nem vagyok gondolatolvasó, így látnoki képességeim híján nem jöttem rá, hogy mégis melyik tarifacsomagjára gondolsz a vodafone esetében. Teljes nyugalommal írhatod le, ha már az előbb szépen megcáfoltalak...
2021. márc. 22. 17:47
 13/14 anonim válasza:
Egyik kutya, a másik eb. pár száz Ft eltérések vannak, de nagyjából mind3 mobilszolgáltató ugyanazt az árképzést gyakorolja. Évek óta karteleznek.
2022. ápr. 30. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:

"Telekom miért ennyire drága?"

A Telekom drágának tűnik, de ott az előfizud mellé kaphatsz MultiSIM-et, magyarán egy előfizuhoz kapsz akár 3 kártyát amik netezhetnek egyszerre. Több roaming adatot kapsz, hamarabb volt náluk az e-SIM, illetve van VoWifi is náluk. Van cseteléses ügyfélszolgálat, nem kell 3+ órát várni mint a Vodánál a telefonos ügyfélszolálatnál, a Vodánál az üzletes sorbanállás hosszát inkább meg se említem.... Bezzeg a Telekomnál még időpontot is tudsz fogalalni.

10+ éven át voltam Vodás ügyfél, akartam váltani más előfizetésre náluk hát semmi kedvezményt nem adtak.

"Korlátlan csomagok pofátlanul drágák még Vodafone is olcsóbb"

Igen a korlátlan csomag drágának tűnik de ott nem vagy bekorlátozva, a Voda legolcsóbb korlátlan csomagja havi 12 ezerért bekorlátozza a mobiladat sebességedet nevetségesen lassú 10mbit/s sebességre. Ja és ha 5G hálózatra akarsz kapcsolódni akkor még fizess havonta pluszköltséget érte...

A Telekomnál külön költség nélkül felenged az 5G hálózatra.

2023. máj. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!