Be lehet állítani egy okostelefonon, hogy ne tudjanak videohívni, csak hagyományosan telefonálhassak bárkivel?
Vagyis hívni hívhatnak úgy, csak ha én felveszem és beszélek, akkor a hívó félnél én NE LEHESSEK LÁTHATÓ, a környezet ahol vagyok az se, stb... (nem tudom jobban megfogalmazni, remélem értitek).
*Nem rég óta használok csak okostelefont. Pontosabban családban közösen használjuk ezt, és családtagom a facebookkal is szórakozik rajta, szóval be-be lépked. És ismerőse hívta igazából őt. De többségében nálam a kütyü. Felvenném, elmondanám, hogy keresse más számon, de az látszik, hogy videohívás, és na, egyszerűen EZT ÉN NEM SZERETNÉM! Mellesleg senki sem szeretné a családban.
Ezért is lenne jó, ha van ilyen, egy általános videohívás tiltás a készüléken....
Lehetséges ez, s ha igen hogy kell beállítani???
(Egyébként annyira pofátlan dolog ez a videohívás! Kb. szó szerint bepofátlankodik a hívó az ember életébe, amihez nincs köze, hisz annyira azért nem közeli ismerős, na mindegy.....)
"EZT ÉN NEM SZERETNÉM!"
ne vedd fel, és írd meg neki. Ilyen egyszerű.
Vagy kérd meg hogy ne hívjon videóhívásban.
Szerintem nem pofatlan dolog a videohivas, csak tudni kene hasznalni.
Amugy meg a megoldas: kinyomod es lehetoleg ne hasznaljatok kozosen egy telefont, mert abbol sosem sul ki jo dolog.
Ha kilepesz a facebookbol, messengerbol, akkor sem fognak tudni hivni.
"Zárd el a videó funkciót"
Ezt hol lehet megtenni? Valahol facebookban van ilyen menüpont? Vagy csak a telefonon lehet állítani, amikor már élesben hív valaki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!