Telefonos zaklató, mit lehet tenni?
Van egy telefonos zaklatóm/ troll aki hajnalok hajnalán szokott hívni ismeretlen számról.
Miután reggel ébresztőre kelek ezért nagyon zavaró mert nem némíthatom le a telefont, de így hallom hogy hív.
Nem szerénykedi el, hajnal 3 és 4 között szokott hívni mindennap kb. 15-20szor
Mit lehet tenni?
Legegyszerűbb ha egy másik készülékkel oldod meg az ébresztést.
De fordulhatsz hatósághoz is. Ha viszont egy nyilvános fülkéből hívogat akkor sanszos, hogy neked kell kifizetni az eljárás költségét.
1. Repülőgép üzemmód
2. Ne zavarjanak üzemmód
3. Másik készülékről oldod meg az ébresztést
DND vagy repülő mód.
Az ébresztő mindkét esetben működik
Repülő mód / ne zavarjanak ami azonnal megoldja
Esetleg szám csere vagy feljelentés; ha véletlenül lenne kéznél, fenyegető hangú ismerős is felvehetné egyszer a telefont. Mondjuk ha a személyazonosság ismert nem bszakodnék a fentiekkel egyből bevonnám a rendőrséget. Esetleg néhány ilyen hívás tartalmát rögzítsd, hátha jól jön.
Meg nem mondom már mikor vagy melyik telefonomon de egy időben tudtam automata tiltás/némításra tenni az ismeretlen számokról érkező hívásokat. Hátha lenne ilyened neked is.
"az apple store ban is"
nincs... mert a telefonnak alapból van ilyen funkciója. Be lehet állítani hány másodperc után vegye fel.
ki kell kapcsolni az ismeretlen számokról jövő hívásokat
"Van egy telefonos zaklatóm/ troll "
Beszéltél is vele? Felvetted? Lehet hogy szerencsétlen valakit akar hívni, de nem jó számon teszi. Küldj neki egy üzenetet hogy miért keres hajnalban.
#9Felvettem kétszer is, nem szól bele. Amúgyis aki fontos az nem rejtettről hív vagy ír egy Sms-t ha nem veszem fel.
Mindenki másnak, köszi, kikapcsoltam, hogy ismeretlenről tudjanak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!