Mik azok cellainformációk pontosan?
Azt olvastam be lehet vele határolni egy telefon helyzetét elég pontosan.Ha telefonálnak vele akkor még pontosabban.
De ha nincs bekapcsolva a készülék akkor használhatatlan az info.
Csak a teloszámot látja vagy tudja milyen készülékről van szó ?
Írd le, hogy mire vagy kíváncsi pontosan.
Ha az a kérdés, hogy a torony látja-e a készülék típusát, akkor a válasz nem. A telefonszámát és a pozícióját viszont igen, szükség is tárolnia, hiszen ez alapján tudja, hogy hova kell kapcsolni a hívást. A pozíció a jel paramétereinek beállítása miatt szükséges, ill. a handover miatt, ha telefonálás közben átmenne az illető egy másik cellába, hogy ne szakadjon meg a vonal.
08:26---->Ha én mozgok egy kis városban ilyen 1000-1500 métert(tehát sétálgatok) azt meg lehet nézni ezzel ? Telefonszám az én vagyok mert a nevemen van.
Ha le kéri bizonyos szerv akkor ezt tudhatják utána ?
Este járkáltam néhányszor (amit ugye most nem lehet) és bizonyos emberek mondták ,hogy lekérik és aztán fizethetek xy összeget büntetésként.
Mert ugye nem értek tetten kint az utcán egyedül ,ezzel a súlytalan cselekménnyel. De viszont véleményezik ,hogy kint vagyok néha ,és ezzel "fenyegettek" meg. Cella info alapján mozog a telefonom és rám húzzák a szabálysértést. Valóban szoktam egyedül némi sporttevékenységet folytatni. De ezt nem érzem veszélyesebbnek mint aki a kutyáját viszi sétálni ...
"Ha le kéri bizonyos szerv akkor ezt tudhatják utána ? Cella info alapján mozog a telefonom és rám húzzák a szabálysértést. "
Nem kéri. Szabálysértési eljárásban nincs rá lehetőség. Megint más dolog ha közben bankot rabolsz, és tömeggyilkolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!