4180 mAh akkumlátor töltési ideje hány órába kerül ?
Ezt azért kérdezem mer 32% on volt a telefon rá tettem tölteni és 86% ig egy óra hosszájába került neki. És utánna rá tettem most nem rég és még mindig csak 3% ot ment és már rajta van egy félórát. Valami hibája van ?
A telefont kaptam nem tudom mennyi a töltési ideje
Ez van a töltőre irva
input 100-240v 50/60Hz 0.3A
Output 5V 2000mA
Hát igen, 5V nem a leggyorsabb.
A töltők pl. amiket az Apple ad a telefonok mellé alapból (vagyis adott, bocsi, már nem ad), azok pont 5V-osak voltak. Nekem is hasonló tempóban tölt a telefonom vele, de engem nem zavar.
Most még érdekes, mert újdonság, 1 hét múlva már nem fogod nézni az időt.
Ha nem tudsz várni, akkor időzítsd éjszakára a töltést. Nem lesz baja attól hogy rajta hagyaod éjszakára.
Attól is függ, az akksi mennyire van elhasználódva, mert akkor már kevesebbet vesz fel ugyanannyi idő alatt, illetve tudni kéne, hogy hány wattos a töltő, vagy legalábbis hány wattos gyorstöltést támogat a telefonod! Pontosan milyen telefon?
Viszonyításképp: nekem Samsung Galaxy A70 van, 4500 mAh akkumulátor, 25 watt gyorstöltés, ez a gyakorlatban 3 percenként 5% , vagyis 0-100% pont 1 óra lenne, de kímélésként sose merítem és töltöm addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!