IMEI szám alapján csak a telefon tartózkodási helyét tudják kideríteni?
Ha hozzáadom a google fiókomat és csak fényképezésre, netflix re használom a telefont be tudnak menni a memóriába és megnézni, hogy milyen google fiók van kapcsolva a telefonhoz?
Ezeket a talált vagy lopott telefonokat lehet használni valamire?
Egyébként nem kell internetre csatlakozva lennie, elég, ha hálózatra csatlakozik, a cella méretétől függően megtalálható.
És az a telefon, amit írtam, egy Galaxy Grand Prime volt, tehát nem egy csúcskategória.
Nem adom vissza, nyomós okom van rá amit sajnos nem írhatok ide le.
De legyetek bármennyire lelkiismeretesek ti se adnátok vissza neki az én helyebe.
A sors hozta úgy, hogy pont én találjam meg a telefont.
Talán ez a revans.
Eldobom a telefont.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval inkább eldobod, minthogy a tulaj használhassa tovább, ha te nem használhatod, akkor nehogy már ő szerencsés legyen.
Igazi mintapélda vagy, remélem egyszer te is elhagyod az értékeid, és ugyanígy jár el a megtaláló.
Ha eldobod és valaki megtalálja, akkor vissza tudják nyomozni, hogy nálad is járt a készülék.
Jobban jársz, ha tiszta utat választva leadod a rendőrségen.
Azt mondod volna okod, de ezzel csak te is lesüllyedsz arra a szintre.
Megéri?
Ha rosszban voltatok (vamalelyik ismerősről van szó) és visszaadnád neki a telefont, lehet hogy normalizálódna viszonyotok és hálás lenne.
Egyébként a sztori érdekelne engem is, nem másolnám be ha megírnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!