Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A “Hey Siri” felkiáltást az...

A “Hey Siri” felkiáltást az iphone készüléken hogy módosíthatom?

Figyelt kérdés

Pl ha “Hey Teri”-t akarnék vagy “Hey Cody”-t akarnék “Hey Siri” helyett!

Az a gond hogy ha 10 apple készülék van a tárgyalóban akkor mind egyszerre dumál!

2021. márc. 14. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én Hey Szivit mondok :D

Sajnos nem lehet megváltoztatni. Sok fórumbejegyzés van erről, ugyannazzal a problémával mint amit írsz, de van olyan is aki beszédhibás és ezért nem tudja normálisan kimondani Sirit...

Javaslom küldj egy visszajelzést az Applenek:

[link]

Ha elég sokan kérnek egy módosítást, akkor szoktak foglalkozni a dologgal.

Azt meg kizártnak tartom, hogy egy Apple meetingen nem merült még fel a probléma...

Ha nagyon zavar a dolog akkor tiltsd le a Hey Sirit és használd a gombot!

2021. márc. 14. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Küldtem visszajelzést. Angolul remélem érthető próbáltam angolosan kifejteni.
2021. márc. 15. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezért állítottam át a Siri nyelvét pl oroszra, mert akkor nem reagál a Hey Siri-re, viszont ha azt mondom neki, hogy Privjet Siri, akkor csak az enyém szólal meg :D
2021. márc. 15. 23:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha oroszra állítom akkor oroszul is kell beszéljek vele. Nem túl szerencsés választás.

Kb mint a görög mert akkor szólíthatom úgy hogy “geia souri” vagy hindi nyelven: “are siree” érdekes is lenne a tárgyaláson ha “are krisna” lenne a neve a telefonomnak! És mèg válaszolna is. De amúgy elég klassz szolgáltatás lenne ha el lehetne nevezni a személyi aszisztenst ami a telefonba van építve, eleinte arra gondoltam hogy hey tablet hey phone néven szólítanám de most a “hey jesus” meg “hey Kushamotoyashichimaruharutaopachi” név tetszetősebb. Még feloldási jelszónak is jó! Mert aki első hallás után el tudja ismételni később 3 próbálkozásból az megérdemli hogy feloldja a telefont!

2021. márc. 16. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó én beszélek oroszul, nyilván arra gondoltam, hogy esetleg egy másik nyelvre állítsd át amit beszélsz :D

Vagy kapcsold ki teljesen. Sajnos más opcióról nem tudok :/

2021. márc. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!