Megdőlhet a közeljövőben az android pozíciója, és ha igen mi várható utána?
Nem.
Ki váltana le egy jól bevállt op rendszert valami noname-re?
Ha szerinted az android egy nem jol bevalt rendszer, akkor nemigen van mirol beszelni. Vagy Apple fanboi vagy akinek csakis a alma az igazi es minden mas csak sz*r lehet, vagy siman buta vagy az egesz temahoz.
Meresz allitas am olyat kijelenteni, hogy az Android nem jol bevalt, amikor dollarmilliardos piaca van a tobbtucatnyi gyarto Androiddal szerelt keszulekeinek es a telefonokon kivul sokmillios autokba, okostevekbe es ki tudja meg mibe epitik bele...
"Amúgy szerintem az android nem egy jól bevált rendszer ..."
A szerinted nem beválásra mi alapján jutottál?
Csak pár példát említs, nem kell mélyen belemenni.
Azt hagyd ki, hogy kis teljesítményű eszközökön nem nyújt nagy felhasználói élményt, és az alkalmazások miatt az 1-2 giga memória már nem elegendő.
De vedd figyelembe, hogy az iOS-sel ellentétben nem egy cég rakja alá az optimális vasat, hanem boldog boldogtalan gyárt, és dob piacra olcsó termékeket 'komolyabb' fejlesztés nélkül. És vannak nevees gyártók nem olcsó termékei, amit sokan csak nyálcsorgatva tartanak elérhetetlennek, kiválóan hangolt rendszerrel, remek felhasználói élménnyel.
"csak hatalmaz pénz van benne meg ugye a google."
Sajnos hozá kell szoknod, hogy ingyen nem működik semmi.
Az, hogy látszólag ingyen használhatsz különböző szolgáltatásokat, azt valahol mások megfizetik különböző módokon.
A symbian azért lett bukta, mert nem fejlesztették. Ha pl. most a Samsung az S21-et az Android Froyo verzióra építette volna, valószínűleg nem kellene senkinek, így pedig viszik szép számban.
Javíts ki, de a LingoesOS nem Androidon alapul? Lenne LineageOS ha nincs Android?
Én 4 éve használom a mostani telóm, intenzíven kiaknázva a lehetőségeit. Android 8 van rajta, sosem fagyott, vagy vacakolt ezen idő alatt. Pedig én adtam a szájának rendesen. Samsung adta alá a vasat, talán ez is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!