Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány évente érdemes újra...

Hány évente érdemes újra cseréltetni a meglévő SIM-kártyát?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
23142345234. Plusz-mínusz néhány évszázad.
2021. márc. 11. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha történik valami drasztikus szabvány változás, pl régi sim nem tudja a 4g-t már.
2021. márc. 11. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az új, számodra lényeges dolgokkal szemben már elavult, nincs ajánlott idő rá. Leszögezem, nem barlangban élek és nem vagyok idős, 28 éves nő vagyok. 😀 Nem vagyok előfizus (körülöttem mindenki az, nálam nem lenne kihasználva), nincs mobilnetem, minimálisan használom csak hívásra a telót, meg őszintén, nem is érdekel. 15 év körüli a sim kártyám.
2021. márc. 11. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 7 évig volt, azért lett cserélve, mert a feltöltősről előfizetésre váltottam. Az 5 évig volt meg, azért lett cserélve, mert normál méretűről microsimre kellett cserélni. Az már tudja a 4G-t is, azóta is ez van.
2021. márc. 11. 21:55
 5/5 anonim válasza:
Akkor kell cserélni ha elromlik, vagy ha pl. új telefont veszel és az nem tudja fogadni. Nincs meghatározott idő rá, nem olyan, mint a bankkártya, hogy lejár.
2021. márc. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!