Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megfelelő felhő tároló?

Megfelelő felhő tároló?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy androidos(Sony) telefonra melyik felhőalapú tárolót ajánlanátok? Lényegében csak fényképekről és videókról lenne szó és természetesen valamilyen fizetős változat érdekelne. A fő szempont az egyszerűség és "könnyű" szinkronizáció. A dropboxot ajánlották, de szívesen fogadnék véleményeket, hogy ti mit ajánlanátok.

Köszönöm szépen!!

2021. márc. 11. 16:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az érdemi válaszokat, mindenképpen rájuk nézek és kicsit utánuk olvasok, hátha megtalálom a megfelelőt! :D És abszolút igazad van, ahogy a mondás is tartja "az ízlésekről nem lehet vitatkozni" illetve nem is kell, én voltam a hülye, szóval elnézést az utóbbi kis visszaszólásért(Mármint mindenki mástól, akik próbáltak segíteni és ezt látniuk kellett)

Mégegyszer köszönöm szépen!

2021. márc. 11. 16:56
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Mega, Dropbox.
2021. márc. 11. 17:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 11. 17:18
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Én másodlagos fotó szinkronizációra (iPhone-t használok, iCloud az elsődleges) a OneDrive-ot használom. Van 365-ös előfizetésem, így van ott 1TB hely, azon bőven elfér. Egész jó a OneDrive app (gondolom Android-on is hasonló lehet). Kb. annyiba kerül, mint a Dropbox Plus (ok., ott 2TB a tárhely, de annyi nekem nem kell), csak kapok hozzá desktop/mobil/web Office-t, és 1-2 emberrel meg is van osztva az előfizetés, neki ugyanígy jár ugyanez (Office + 1TB OneDrive).

Esetleg az Amazon Photos. 5GB-ig ingyenes, 1TB 7USD, 2TB 12USD havonta, de ha esetleg Prime előfizető vagy, akkor a szolgáltatás korlátlan tárhellyel a tied.

Lehet a Flickr, ez 1TB-ig ingyenes, de az automata feltöltésért fizetni kell.

Meg a Dropbox.

Vagy pl. NAS-t veszel, és oda töltögetsz, szinte mindegyik képes rá, vagy ha nem, akkor raksz rá pl. egy NextCloud-ot, és azzal megoldod - feltéve, ha nem baj, hogy ezek nem távoli szerveren, hanem otthon maradnak.

2021. márc. 11. 17:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora tárhely kéne?

PCloud?

2021. márc. 11. 18:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a mega.nz-re szavazok.
2021. márc. 11. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a Megára szavazok, ugyanis 30 Gigát ad ingyen, de ha esetleg nem elég a 30 Gb, akkor lehet még venni.

2021. márc. 11. 18:24
 18/24 anonim ***** válasza:

#15/#16/#17: +1:

* a pCloud európai központú

* mindegyik végponttól-végpontig történő titkosítást használ (ha esetleg kell külön titkosítás, ott a Cryptomator)

* mindegyik nyílt forrású SDK-val rendelkezik, a Mega ráadásul nyílt forrású kliensekkel is

2021. márc. 11. 18:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Mega? Az biztos jó... Az elődjét a hatóságok rajtaütésszerűen kapcsolták le és számolták fel, a tulajdonos Kim Dotcomot is elvitték egy rövid időre. Aztán ki-ki futhatott az ott tárolt adatai után. Nagy mennyiségű filmen kívül semmi mást,semmi fontosat nem tennék oda.
2021. márc. 12. 13:45
 20/24 anonim ***** válasza:
#19: Akinek fontosak az adatai, az nem csak egy helyen, nem csak egy módon tárolja azokat.
2021. márc. 12. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!