Megfelelő felhő tároló?
Azt szeretném kérdezni, hogy androidos(Sony) telefonra melyik felhőalapú tárolót ajánlanátok? Lényegében csak fényképekről és videókról lenne szó és természetesen valamilyen fizetős változat érdekelne. A fő szempont az egyszerűség és "könnyű" szinkronizáció. A dropboxot ajánlották, de szívesen fogadnék véleményeket, hogy ti mit ajánlanátok.
Köszönöm szépen!!
Nagyon szépen köszönöm az érdemi válaszokat, mindenképpen rájuk nézek és kicsit utánuk olvasok, hátha megtalálom a megfelelőt! :D És abszolút igazad van, ahogy a mondás is tartja "az ízlésekről nem lehet vitatkozni" illetve nem is kell, én voltam a hülye, szóval elnézést az utóbbi kis visszaszólásért(Mármint mindenki mástól, akik próbáltak segíteni és ezt látniuk kellett)
Mégegyszer köszönöm szépen!
Én másodlagos fotó szinkronizációra (iPhone-t használok, iCloud az elsődleges) a OneDrive-ot használom. Van 365-ös előfizetésem, így van ott 1TB hely, azon bőven elfér. Egész jó a OneDrive app (gondolom Android-on is hasonló lehet). Kb. annyiba kerül, mint a Dropbox Plus (ok., ott 2TB a tárhely, de annyi nekem nem kell), csak kapok hozzá desktop/mobil/web Office-t, és 1-2 emberrel meg is van osztva az előfizetés, neki ugyanígy jár ugyanez (Office + 1TB OneDrive).
Esetleg az Amazon Photos. 5GB-ig ingyenes, 1TB 7USD, 2TB 12USD havonta, de ha esetleg Prime előfizető vagy, akkor a szolgáltatás korlátlan tárhellyel a tied.
Lehet a Flickr, ez 1TB-ig ingyenes, de az automata feltöltésért fizetni kell.
Meg a Dropbox.
Vagy pl. NAS-t veszel, és oda töltögetsz, szinte mindegyik képes rá, vagy ha nem, akkor raksz rá pl. egy NextCloud-ot, és azzal megoldod - feltéve, ha nem baj, hogy ezek nem távoli szerveren, hanem otthon maradnak.
Szia!
Én is a Megára szavazok, ugyanis 30 Gigát ad ingyen, de ha esetleg nem elég a 30 Gb, akkor lehet még venni.
#15/#16/#17: +1:
* a pCloud európai központú
* mindegyik végponttól-végpontig történő titkosítást használ (ha esetleg kell külön titkosítás, ott a Cryptomator)
* mindegyik nyílt forrású SDK-val rendelkezik, a Mega ráadásul nyílt forrású kliensekkel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!