Milyen szín szerint szoktatok mobilt venni?💜📱
Előre szólok, nem ez a legnagyobb problémám mielőtt írnátok!😃
Kíváncsi vagyok ti milyen színű mobilt szoktatok venni általában, ha mondjuk több szín választék van a kínálatban.
Mondjuk ami elsőre megtetszik, vagy előre kinézett szín alapján?
Tudom nem a szín a legfontosabb tényező mobil vásárláskor, de azért azt is szokták néhányan nézni nem? 🙂
Nálam régebben úgy volt, hogy azt vettem meg ami elsőre megtetszett de mára már inkább kinézett színt választok, mert sokszor meguntam a színét.
Hiába van rajta tok ha tudom mi a teló színe és zavar kicsit.
Nekem a fekte és fehér nagyon "basic" de visznt színeseknél félek, hogy megunom azt a színt vagy másik tetszik jobban de mégis egyedi.
Meg én eléggé telefonfüggő vagyok és szeretem nézni néha milyen is a telóm és csak azért nem fogok olyat venni mert ez a basic hanem olyat akkor már hogy mégis gyönyörködhetek benne.
Mielőtt írnátok tudom, hogy a telefon telefonálásra való de manapság azért több mindenre jó és én inkább játszani szoktam rajta, messenger, facebook meg ilyenek.😁
Telefon márkáját is leírhatjátok.😊
#1 - Kiegészítés
Ja igen, azt kifelejtettem, hogy nekem is P10 Lite van, mint neked kettes. Nagyon meg vagyok vele elégedve, mind kinézetileg, mind szoftveresen. Műanyagápolóval gyerekjáték takarítani és a csalóka színe miatt alig észre vehető rajta a dzsuva. Szóval mindenkinek tudom javasolni az ilyesféle kaliberű Huawei-eket, mert az árukhoz képest jó minőségűek. Azt pedig magasról leszarom, hogy a kínai kormány megfigyel :D . Korábbi haverom állandóan ezzel "ijesztegetett".
Gondolom ez a "lányok oldala".
Én csak fekete, fém kerettel - jelenleg samsung galaxi.
(Na lyóóó, sötétbarna tokkal.)
Wow!😀
köszi mindenkinek eddig a válaszokat.💖
Örülök, hogy normális válaszok születtek eddig.
Továbbra is várok még válaszokat.
Nekem amúgy volt 🧡Navon mizu, 🤍iphone 4s(2x), szürke iphone 5s, régebben fehér alcatel, arany színű samsung grand neo plus, legelső okostelefonom rózsaszín lg volt nem rémlik a márka deceruza is volt hozzá imádtam csak sajna lassú volt nagyon de imádtam..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!