Értesítést kaptam appeltől feltörték az iphonemat. Mi teendő ilyenkor?
Értesìtés jelent meg a telefonom képernyőjèn, hogy “21:01-kor feltörtèk az iphoneját”
Kiléptem azonnal az Appel ID-bòl és neten az Appel fiòkomon keresztül ùj jelszòt szerettem volna létrehozni.. nem engedte azt az értesìtést kaptam hogy mivel többször sikertelenül jelentkezett be ezért két napot is igénybe vehet az ùj jelszò létrehozása..Mit tegyek? Valakinek hasonlò gondja? Van megoldás?
Attól, hogy okostelefonod van, te még ugyanolyan hülye maradsz.
Összeszedtél valami "vírust" vagy malware-t.
Valószínűleg rámentél valami reklámra vagy "vírust kaptál kattintsol ide" cuccra.
"Akkor ezèrt jön vissza állandóan sok ablak van megnyitva a Safariban?"
azért kérdeztem, mert ha valami ablakban meg van nyitva a "vírus"-t letöltő link akkor újra és újra le fogja tölteni amíg be nem zárod azt az ablakot.
Szerintem ezért jön vissza mindig a naptárba a "vírus"
A sok ablakot be tudod egyszerre is zárni ha hosszan nyomsz a jobb alsó sarokban a két négyzetes ikonra amivel az ablakokat jeleníted meg.
elnézést a stílusért, bennem volt már pár sör este :D
hjajj de ez se nem adathalász se nem vírus
:D
még annyit, hogy ájfónra olyan klasszikus vírust nem lehet írni, letölteni mint mondjuk windowsra. Az alkalmazások csaj a saját területükön tudnak dolgozni, a rendszerhez nem képesek hozzáférni. Ha letöltes egy vírzsos appot, az eldogozgathat magának a saját kis homokozójában, de az iPhone rendszerét nem tudja megfertőzni. Ha kikapcsolod az értesítéseket akkor még csak kommunikálni sem tud veled.
Ezért találták ki a naptáras "vírusokat".
Ha a júzerek 1 ezreléke kattint csak rá és vesz valamit, már pozitív a mérleg hó végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!