2 éve tűnt el a telefonom Győrben véletlenül (Huawei p smart) . Egyből le tiltottuk mi után nem találtuk sehol, se appal. Az lenne a kérdés hogy amik azon voltak képek, videókat valahol meg tudom nézni? Gondolom nem lehet de hátha.
:D
Hacsak nem volt bekapcsolva, hogy valamelyik felhő alapú szolgáltatás mentse a fotóidat? Akkor max isteni csodatétellel :)
Amúgy már jártam úgx, hogy találtam egy telefont, az működött, billzár semki nem vokt rajta, nyomkodtam, megnéztem a fotókat, termeszetesen találtam benne az ex tulaj csajáról meztelen fotókat, azokat jól megnézegettem, aztán lapozgattam a telefonkönyvet, keresni akartam egy anyu, apu, szívem, vagy ilyesmi nevet, hogy felhívjam és megmondjam hol a mobil, és qbban a pillanatban hogy keresgéltem? Egyszer csak zárolva lett a telefon...
Nem tudtam mást tenni, elvittem talált tárgyak osztályra, ahol kitöltettek velem egy papírt, 2hónapug ott volt a mobil, aztán nekem adták...
Elvittem szakihoz, feltörettem és voilá így lett iphone 6-om anno.
Szóvak érdemes kicsit várni mielőtt tiltatsz ilyen esetben :D
#1 sajnos nem volt ilyen be kapcsolva
#2 hát igen jó nagy tanulság volt nekem is
#3 sajna azokra se mentettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!