Miért ilyen nehéz beszerezni a OnePlus telefonokat, ha elvileg nagyon jók?
8, 8T, 7T, 7 Pro modelleket nézegettem, de kevés normális webshopban elérhetőek.
Elvileg nagyon jók, de akkor miért nincs rájuk kereslet itthon?
Mert nem olyan “nagyon jók”?
Millió alternatíva van, kéznyújtási távolságra is.
Miért szórakozna rajtad kívül bárki azzal, hogy webshopból rendeljen, ha bemegy a telenor/t-mobile/vodafonba és vesz magának előfizetést telefonnal, kedvező árral és szolgáltatásokkal. Igen One Plust is…
Alapvetően mindig is az "online-only" rendelésre hajlott az OnePlus, ezért a hivatalos oldalról megrendelve elvileg nem kell pluszt fizetni, EU raktárból jön.
Ezért sincs tudtommal itthon hivatalos Oneplus forgalmazó, mindig a hivatalos oldalról kell rendelni.
Csak még most rendeld mert a mocsadék magyar kormány mégjobban adóztatni fog, így az összes nem belföldről rendelt dolog (lehet az EU raktár vagy sem) +27% áfát kellesz rá fizetni csak mert ők "Orbánék"...
Jah illetve a 22 euró alatti vámmentesség is törlődik és persze ezekre is vonatkozik majd a +27%...
egyébként kíváncsi leszek erre, hogy majd ezeket a párszáz forintos csomagokkal mit kezdenek...mert nagyrésze ilyen, nem hiszem hogy lenne kapacitás szarakodni minden 600 forintos csomag adó-és vámeljárásával
1. Ellentmondásos a válaszod. Akkor végülis nem azért nehezen beszerezhetőek, mert nem jók, hanem mert sok más lehetőség van ezen a márkán kívül, ami népszerűbb.
Többieknek köszi, kezdem érteni. Hivatalos oldalon most akciós az egyik, de forintra átváltva már nem éri meg sajnos.
De a ki a fene mondja, hogy nagyon jók?
Nekem akkor sem kellene ilyen ha ingyen adnák!
Nincs az az androidos xar ami miatt dobnám az iOS-t.
Na én most ezt mondtam, érdekel bárkit is?
Azért nehezen beszerezhető, mert nincs rá akkora kereslet itthon. Ergo nem olyan népszerű, ennyi!
Nem olyan nehéz beszerezni...
De ha emléxel még rá, a Xiaomi is úgy kezdte, hogy csak a hivatalos oldalukon lehetett megrendel i a telefonjukat és amikor elkészült egy adag, akkor postázták. Kihagyták a közvetítőket - ezért tudták a többi csúcskészülékhez képest fele áron adni. Aztán amióta üzletben is megkapod, a viszonteladók hasznával együtt már jóval közelebb került a vételáruk a konkurrens készülékekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!