Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S! Kinek van ilyen...

S. O. S! Kinek van ilyen telefonja, és mi a véleményetek a sony ericsson U5I Vivaz telefonról?

Figyelt kérdés
minden véleményre kiváncsi vagyok, köszönöm!
2010. aug. 18. 12:08
 1/3 nonita válasza:

Hát jónak jó telefon :D

De én személyszerint nem szeretem a tégla telefonokat ez meg eléggé olyan :D

de ki mit szeret

amúgy manapság mindegyik ugyan azt tudja

a stílusa is olyan belölről

valameik nap fogtam a kezebe :Dhát nemér meg annyi pénz amennyibe kerül:D

2010. szept. 11. 12:36
 2/3 anonim válasza:

Én is kinéztem magamnak ezt a telót néhány hónappa lezelőtt, mert am sztem nagyon jól néz ki, meg sok mindent tud (de árához képest nem biztos h eleget), de olyat olvastam h a vivaznak a vivaz pro a továbbfejlesztett változata és a billentyűzetét jobban kifejlesztették vagy mi és h azt jobban ajánlják, bár sztem a vivaz pro kinézetre olyan üzletemberes főleg a fekete :D Szóval kinézetre jobb a vivaz belülről meg a vivaz pro kicsit jobb úgy hallottam,de mondjuk ha az árát nézzük kicsit tényleg drága mert pl, a kamerája "csak" 5 MP-es pedig elméletileg ez a telefon "kameratelefon" , de lehet már kapni 8 MP-es sony ericsson-t olcsóbbért is mint pl. a W995. Szóval ha választanom kéne most jelen pillanatban, inkább a SE W995-öt választanám annak ellenére, hogy a Vivaz kinézetre talán vagányabb főleg h oldalra csúsztathatós meg minden. De mondjuk aki esetleg jobban jártasabb benne, több mindent tud mondani róla, ez csak az én véleményem. Neten nem tom utánaolvastál e már a Vivaz véleményekről (én régebben szóval nem is emlékszem h pontosan miket tud, mert meglehet h a kamera Mp száma ellenére okosabb, sőt az is lehet h most nagy baromságokat írtam és ha utánaolvasok újra akk másképp gondolom majd de most jelen pillanatban ez a véleményem) , ha nem akk itt megteheted: [link] vagy [link] esetleg [link] illetve [link]

Én is kíváncsi vagyok a véleményekre, főleg ha valakinek ilyene van, h mennyire van vele megelégedve meg minden :D

2010. szept. 11. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :) azóta már vettem egy ilyen telefont a sima' vivazt, nem a pro-t, és nagyon szeretem!

Az akumlátor nem túl erős benne,ez tény. Viszont sokan mondták hogy nem vettek volna sony ericssont mert a sony nem gyárt olyan jó telefonokat,meg hogy sok a típushibás közöttük, ezért is vagyok kiváncsi, hogy kinek hogy működik az ilyen telója :)

2010. szept. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!